Winnen

WIN: 3 x zonnig beautypakket van ETAT PUR t.w.v. €60,-

Wij kunnen niet wachten om straks te genieten van een zomers klimaat. In luchtige outfits een kleurtje krijgen is iets waar we echt naar verlangen. Of we nou op vakantie gaan of in Nederland blijven; goede bescherming tegen de zon is een must. De producten van ETAT PUR kunnen onze huid op de meest natuurlijke wijze beschermen. 

De producten van ETAT PUR zijn een nieuwe manier om de huid te beschermen tegen de zon met respect voor de natuur. ETAT PUR ontwikkelt verzorgende producten voor in de zon die het optimale uit jouw huid halen en de bruining bevordert, optimaliseert en ervoor zort dat je kleurtje zo lang mogelijk mooi blijft.

Om de beste bescherming te bieden en het biologisch evenwicht van de huid te bewaren, heeft ETAT PUR ervoor gekozen om uitsluitend minerale filters te gebruiken (titaniumdioxide en zinkoxide). De producten van ETAT PUR zijn vrij van chemische filters en bevatten geen nanodeeltjes, parabenen, alcohol, siliconen en conserveringsmiddelen.
 
Pure Protectors Sun Sprays
Pure Protectors zijn ideaal voor de bescherming van ieder huidtype, zelfs de meest delicate en gevoelige huid zal goede dekking krijgen zonder irritatie. De sprays zijn waterproof, goed smeerbaar en prikken niet in de ogen
 
 
Middelhoge bescherming €15,60 - Hoge bescherming €17,80 - Zeer hoge bescherming €19,60
 
Voor het bruinen- Pure Actieve
De Pure Actieve producten van ETAT PUR worden onder de sun sprays aangebracht. De werkstoffen bieden zelfs effectieve oplossingen voor de zongerelateerde huid problemen zoals moeilijk bruinen, zonintolerantie, pigmentvlekken, roodheid en vroegtijdige veroudering.
 
De Peptide-6 pro-melanine verlengt de bruining. Peptide-6 is een complex van 6 in de huid aanwezige aminozuren. Deze molecule bezit het vermogen de productie van melanine, het natuurlijke huidpigment dat verantwoordelijk is voor de bruining, doeltreffend te stimuleren. Het zeer complete Peptide-6 helpt de huid ook om zich beter te beschermen tegen UV-straling: maakt de bruining gelijkmatiger en intenser, vermindert overgevoeligheid van de huid en helpt door de zon veroorzaakte beschadiging van de huid te voorkomen.
 
De Pure Actieve stof Ectoïne wordt aanbevolen om de huid te beschermen tegen de door de UV-stralen van de zon veroorzaakte beschadigingen. Deze is ideaal om de huid voor te bereiden op de zon en om uitdroging van de huid te beperken.
 
 
 
Pure Acitieve Peptide-6 pro-melanine - 100 ml €24.80 - Pure Actieve Ectoïne - 15 ml €13.60 - B02 reinigingslotion kost €9,20.
 
Je kunt ook de persoonlijke huidtest doen en kijken welke producten het beste bij jou huid passen op de website van ETAT PUR.
 
WIN
Wij geven 3x de Pure Acitieve Peptide-6 pro-melanine met de Pure Actieve Ectoïne weg. Daarbovenop ontvang je ook nog eens de SPF 30 Sun spray met de B02 Cleansing Water. Wil jij komende zomer genieten van deze mooie producten? Vul hieronder je gegevens in en laat ons weten naar welke zonnige bestemming jij jouw ETAT PUR pakket gaat meenemen. Good luck ladies! 
 
Deel dit artikel
Back to top