Fashion

De nieuwe collectie brillen van Vogue Eyewear

Wat is ze mooi! En sensueel, én glamorous én vrouwelijk. Niet alleen wij hebben een beetje een girlcrush op Eva Mendes, ook brillenmerk Vogue heeft een oogje op haar laten vallen. Ze is namelijk al voor de tweede keer op een rij het gezicht van de spring/summer campagne 'She's in Vogue'.

Vogue? Van het modemagazine? Vergis je niet: het brillenmerk, opgericht in 1973, heeft zijn naam te danken aan het magazine Vogue, maar er is geen relatie met het tijdschrift. Dat neemt niet weg dat de nieuwe collectie, die zowel uit correctie- als zonnebrillen bestaat, helemaal on-trend is. Op de campagnebeelden zien we de bloedmooie Eva in het zonnige Los Angeles de nieuwste monturen showen: van fashionable cat-eye bril tot de klassiekere modellen. En natuurlijk heeft Vogue ook aan een aantal casual modellen gedacht. Voor iedereen is er dus wel een passend model.

Eva Mendes Vogue Eyewear 2014

En als je nog dacht dat correctiebrillen saai zijn, dan heb je het helemaal mis! Een Vogue bril is namelijk het ultieme accessoire om je outfit compleet te maken en om een persoonlijke twist aan je look toe te voegen. Want met een hip montuurtje op je neus zie je er opeens stylish uit en een klassieke bril maakt jouw classy look meteen heel sexy. Kijk maar naar Eva!
En zo in Vogue als de brillen zijn, zo betaalbaar zijn ze ook. Een correctiebril van goede kwaliteit schaf je namelijk al vanaf €139,- aan.

Eva Mendes Vogue Eyewear 2014

De campagnebeelden zijn geschoten door niemand minder dan Mario Testino, die eerder al Gisele Bündchen, Kate Moss en Jude Law voor Vogue Eyewear fotografeerde. 

Eva Mendes

Naast de vrouwencollectie heeft Vogue ook een mannen- en kidscollectie. Ben jij net als Eva wel toe aan een nieuwe look? Give your life a twist en kom snel naar de winkel om de collectie te bekijken! Het dichtstbijzijnde filiaal bij jou in de buurt vind je hier. Natuurlijk kun je de brillen ook online bewonderen. 

Eva Mendes Vogue Eyewear

 

Deel dit artikel
Back to top