Fashion

Inspiratie: Crop Tops

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In de rubriek 'Be inspired' licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

We kunnen inmiddels niet meer om de comeback van de crop top heen. We zien werkelijk overal crop tops in iedere stof, cut en stijl. Crop tops zijn natuurlijk al een langere tijd populair onder meiden met een boho-chic stijl of festival gangers. Voor komend seizoen hebben de tops wel een kleine make-over gekregen en zijn de korte tops minder fringe-crochet-achtig en meer gefocused op strakkere lijnen en luxere stoffen. 

We zijn gek op de tops en bekijken al weken naar bloggers en streetstyle beelden die meiden met het model op iedere manier dragen. Het fijne van crop tops is dat ze veelzijdig zijn en een ieder kan kiezen hoe veel buik ze willen flashen. Sommige vrouwen dragen een hogere rok of high-waisted broek zodat alleen het bovenste deel van hun buik te zien is en de fashionista's die echt durven dragen een crop top met een lage broek of rok. 

 

 

Shop crop tops:

 

ASOS Crop Top With Open Back And Batwing,€39.33        ASOS Denim Ladder Crop Top,€35.12
 
 

Pull&Bear Jacquard Jersey Crop Top,€25.27                        Crop top with Crew Neck and Stripe Elastic Hem,€14.05
 
 
 

 

Pull&Bear Gingham Crop Top,€25.27                                  BACK By Ann-Sofie Back Shoelace Crop Sweat Top,€42.14
 
Bron


Deel dit artikel
Back to top