Fashion

Hip of Horror: De Geen BH Trend

In modeland kan het vaak niet gek, opvallend of vernieuwend genoeg zijn. Maar soms zijn er van die items of trends waar we toch onze twijfels over hebben. En die bespreken we maar al te graag in de Hip of Horror rubriek.

In modeland is ondergoed flashen allang geen horror meer maar eerder hip. Terwijl ondergoed in beige tinten zonder kant eerder gebruikelijk was om de kleding mooier te laten zitten en de focus niet naar een ieders ondergoed te trekken, is het de afgelopen jaren omgeslagen. Een klein rantje kant of een doorschijnende top met een mooi setje eronder is sexy en trendy. 

Kate Moss is de ster van de geen-BH-oh-so-effortless look. Het opvallende bij Kate is dat ze niet in een trainingspak zonder BH maar eerder in modebewuste outfits zonder ondergoed wordt gespot. De laatste tijd spotten we steeds meer celebs en it-girls als Olivia Palermo, Kylie Jenner, Rosie Hungtington-Whiteley en ook Rihanna zonder BH onder een mooie outfit. 

De trend is niet voor iedereen, veel mensen vinden het naast sloeberig en ongepast ook niet hygiënisch staan. Maar als bloggers en zelfs editors zonder BH de deur uitgaan, moeten we ons toch afvragen, is deze trend hip of horror? 

 Bron, Bron

Deel dit artikel
Back to top