Beauty

Miraculous anti-aging retinoid pads

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week!

Zo af en toe kan je huid wel een oppepper gebruiken, want met rimpels en donkere vlekjes krijgen we vroeg of laat allemaal te maken. De Miracle Worker Miraculous anti-aging retinoid pads van Philosophy zijn voorzien van een revolutionair 'fresh-pour delivery' systeem, dat geweldige resultaten heeft op een huid met ongewenste rimpels, een onegale teint en droge huidtextuur. 

De kit bevat een wit, plastic potje met 60 ronde pads en een bruin glazen flesje met een heldere, kleurloze vloeistof die je, voor het eerste gebruik, in zijn geheel over de pads uitschenkt en laat intrekken. Vervolgens strijk je met de vochtige pad over je huid. 

De retinoiïden technologie optimaliseert de vernieuwing van de huid, waardoor rimpels minder zichtbaar worden en huidverkleuringen en een vale teint verbeteren. Philosophy belooft met hun wondermiddeltje een zichtbaar gladdere huid na één week. Na vier weken zul je ook verbetering zien bij huidverkleuringen en een vale teint. Voor vermindering van rimpels zul je wat meer geduld moeten hebben; maar na 8 weken smeren zijn grove poriën en rimpeltjes zichtbaar verminderd. 

De Philosophy anti-aging retinoid pads kit is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL voor € 72,17.

Deel dit artikel
Back to top