Fashion

Hip of Horror: De handpalm cuff

In modeland kan het vaak niet gek, opvallend of vernieuwend genoeg zijn. Maar soms zijn er van die items of trends waar we toch onze twijfels over hebben. En die bespreken we maar al te graag in de Hip of Horror rubriek.

De laatste tijd zijn er twee grote trends om de armen en handpalmen te versieren en deze looks zijn complete tegenpolen. De één is boven en onderaan iedere vinger een ring te dragen met een more is more effect. De ander is om juist hele fragiele en minimalistische ringen en armbandjes te dragen. De laatste trend op het gebied van sieraden is de band om de handpalm.

Jennifer Lawrence en Sarah Jessica Parker zijn net als Miroslava Duma al gespot met een band rond de palm van hand. We moeten toegeven dat de look - ondanks dat hij misschien niet zo handig lijkt, en we er even aan moeten wennen - heel cool en vernieuwend kan staan. 

De high-street heeft de armband nog niet opgepikt, maar we verwachten dat deze binnenkort veel gezien zal worden aangezien het zo ongeveer het enige deel van ons lichaam is waar een band of hengsel ontbrak. Tikkend op onze keyboards vragen we ons af hoe comfortabel de banden zijn, maar zo weten we ook dat mode niet altijd om praktische redenen wordt gedragen. 

 

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top