Beauty

Beauty musthave van de week: Pure Color Envy Lipstick van Estée Lauder

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week!

'Sexy, confident and powerful, that’s what lipstick does for women', aldus Tom Pecheux, Creative Make-up Director, Estée Lauder. En wij zijn het hier 100% mee eens. In onze eeuwigdurende zoektocht naar de perfecte lipstick hebben we nu een lijn gevonden waar we helemaal verliefd op zijn: de nieuwe Pure Color envy Sculpting lipstick.

Pure Color Envy Sculpting Lipstick heeft een lichte, romige textuur die sensueel zacht en uiterst comfortabel aanvoelt. Door de nieuwe formule van de lipstick worden de lippen onmiddelijk en langdurig gehydrateerd. Het resultaat: zacht en soepele lippen!

Niet alleen de lipstick is bijzonder fijn, ook van de verpakking worden we blij! De lipstick zit namelijk in een luxeuze marineblauwe/gouden huls en heeft een magnetische sluiting. Zo zit de huls altijd perfect dicht.

De lijn bestaat uit twintig unieke, opvallende tinten die jouw lipcontouren prachtig in de kijker zetten. Iedere kleur heeft een eigen karakter, waardoor er voor iedere vrouw wel een geschikte kleur tussen zit. Kies jij voor Dominant, Rebellious, Irresistible of een van de andere kleuren? Bekijk ze hieronder!

Daarnaast is er een extra kleur aan de collectie toegevoegd: Brazen. Deze prachtige, diep paarse kleur is exclusief online verkrijgbaar. Wij zijn fan!


Fashionscene's Tess testte 'Insolent Plum' omdat ze helemaal fan is van donkere lippen. Wat een mooie kleur!  

De Pure Color Envy Sculpting Lipstick is nu te koop bij Estée Lauder verkooppunten en online in de webshop voor € 32.

Deel dit artikel
Back to top