Fashion

Doutzen en Phyllon samen in shoot

Een samenwerking voor het goede doel, daar zijn celebs wel voor in. Speciaal voor de Born Free campagne, die opgezet is om de overdracht van HIV van moeder op baby uit de wereld te helpen, ontwierpen designers, waaronder Victoria Beckham, verschillende jurken. In de campagne zien we topmodellen en hun schattige spruiten(Doutzen en Phyllon!). 

Niet alleen Victoria, maar nog veel meer ontwerpers doen mee aan de campagne: onder andere Alexander McQueen, Celine, Chloe, DKNY, Diane von Furstenberg, Isabel Marant, Marni, Prada, Stella McCartney, Vera Wang en Versace bundelden hun krachten met Born Free. En wie spotten we in de campagne met haar superschattige zoontje? Natuurlijk, onze eigen Doutzen Kroes.


Doutzen en Phyllon voor Born Free Afrika.

 
Model Sasha Pivovarova en dochtertje Mia in de creatie van VB en ook model Karolina Kurkova en haar zoontje Tobin spotten we in de campagne. 

De collectie zal vanaf 23 april verkrijgbaar zijn bij Shopbob.com. Helaas worden de prijzen van de stukken nog even geheim gehouden, maar hieronder kun je al wel vast een sneakpeak van de collectie bekijken.

Bron

Deel dit artikel
Back to top