Fashion

Mulberry verlaagt prijzen

Fijn nieuws op de vrijdagochtend! Hoewel de prijzen van de meeste modehuizen alsmaar hoger en hoger worden - voor een Chanel tas betaal je nu 70% meer dan vijf jaar geleden - heeft Mulberry besloten in de toekomst meer betaalbare tassen op de markt te brengen. 

De nieuwe directeur van Mulberry, Godfrey Davis, geeft aan met deze maatregel de groei van het bedrijf te willen stimuleren. De vorige directeur, Bruno Guillon, probeerde Mulberry juist exclusiever te maken door de prijzen van de tassen sterkt te verhogen. Dit mislukte. 

De beroemde Alexa Satchel Bag, vernoemd naar Alexa Chung, kwam uit in 2010 en kostte in eerste instantie 695 pond. Nu, vier jaar later, moet je 1100 pond voor dezelfde tas neertellen. Hetzelfde geldt voor de Bayswater, die eerst 500 pond kostte, maar waarvoor je nu minimaal 895 pond betaalt. 

Vanaf juni zal het modehuis met nieuwe tassen komen - helaas, de prijzen van de bestaande modellen worden niet verlaagd - die tussen de 500 en 700 pond gaan kosten. Nog steeds een hoop geld, maar wij kunnen de maatregel alleen maar toejuichen!

 

Bron

Bron

Deel dit artikel
Back to top