Beauty

Beauty musthave van de week: Smashbox Shadow Primer

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week!

Ken je dat? Na een nacht flink feesten werp je een blik in de spiegel: je oogmake-up ziet er alles behalve flatterend uit. Die mooie oogschaduw, die aan het begin van de avond nog perfect zat, is uitgelopen in de plooitjes van je oogleden. Precies iets wat je niet wilt accentueren. Smashbox heeft daar nu een oplossing voor. Met de nieuwe 24 Hour Shadow Primer blijft je oogschaduw maar liefst 24 uur lang zitten!

"Mijn modellen vroegen met vaak naar een primer waardoor hun oogschaduw na een fotoshoot zou blijven zitten omdat ze de look zo mooi vonden. Deze primer werkt letterlijk als lijm voor je oogschaduw", vertelt Davis Factor, oprichter van Smashbox en bekend fotograaf. 



De primer zorgt ervoor dat je oogschaduw nog meer kleur krijgt en 24 uur lang blijft zitten, zonder te vervagen, uit te lopen of te vlekken. Doordat de primer bestand is tegen transpiratie en vocht kun je vanaf nu iedere situatie aan. Van yogasessie tot afterparty. 




De 24 Hour Shadow Primer van Smashbox is verkrijgbaar bij Douglas voor € 20.

Deel dit artikel
Back to top