Fashion

De tassen van O My Bag

Krijg jij een waas voor je ogen zodra je De Tas tegen het lijf loopt? Schuif jij al je ethische bezwaren - made in Bangladesh, made out of skin of poorly treated animals - zo nodig pardoes aan de kant? Het blijft een lastige kwestie, voor de meesten van ons. Gelukkig zijn er merken die deze dilemma’s in een veeg van tafel schuiven. O My Bag is zo’n merk, en wij zijn verliefd sinds de eerste keer dat we deze tassen spotten op TheBagStore.nl (overigens ook een aanrader voor tassen van onder meer Liebeskind en Cowboysbag). 

O My Bag Fly Violet Midi Eco-Black with chain via TheBagStore.nl, € 259

Liefde op het eerste gezicht, het bestaat dus. Niet overtuigd? Wacht maar tot je een tas van O My Bag in je handen houdt. Maar wat nog mooier is dan liefde op het eerste gezicht, is als die liefde vervolgens nog eens significant groeit zodra je het verhaal achter je love interest hoort.

O My Bag Dirty Harry Indian Brown via TheBagStore.nl, € 249

O My Bag is een Amsterdams merk waarbij het niet om tierelantijnen draait, maar om ‘clean’ kwaliteit. Mooie spullen met een mooie missie. Zonder je te vermoeien met technische details: de tassen worden in India onder goede en eerlijke arbeidsomstandigheden gemaakt, en wel van leer dat direct uit de omgeving komt - van koeien die een natuurlijke dood zijn gestorven. Dat pronkt dus nog net even lekkerder. 

O My Bag laptop sleeve 15 inch Camel via TheBagStore.nl, € 99

De tassen zijn ontworpen met het idee dat ze zo breed mogelijk inzetbaar moeten zijn. Zo kunnen de tassen die groot genoeg zijn voor werk ook meer dan prima mee naar een onverwachte vrijdagmiddagborrel.

De tassen en accessoires van O My Bag - en andere merken - vind je op tassenwebshop theBagStore.nl. Voor het goede doel, zullen we maar zeggen… 

O My Bag Fly Violet Maxi Eco-Milled via TheBagStore.nl, € 289

O My Bag Laptop Sleeve 15 inch Crunch Red Brown via TheBagStore.nl, € 99

Deel dit artikel
Back to top