Beauty

Beauty musthave van de week: Teaser Styling Dust

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week!

Hier worden we blij van: Salon B heeft haar eigen webshop gelanceerd. Professionele haarproducten zijn vanaf nu one click away, want met een persoonlijke login bestel je binnen no-time jouw favoriete hair musthaves van The Insiders en Bumble and bumble.

Met deze nieuwe webshop is Salon B de enige distributeur in Nederland van The Insiders en Bumble and bumble. The Insiders is een nieuw, professioneel haarmerk dat is ontstaan uit een unieke samenwerking van hair professionals, met als resultaat: doeltreffende en easy-to-use producten die het makkelijk maken om een bepaalde look te creëren. Bumble and bumble is een merk dat is ontstaan in New York, nadat een editorial team niet de juiste producten kon vinden om coole, vooruitstrevende looks te creëren. 

Absolute musthave uit de shop is de Teaser Styling Dust van The Insiders. Een klein volumewonder, dat je haar verstevigt en optilt bij de wortels. Ideaal voor de messy-look, die momenteel helemaal hot is. Alsof je net in een lift hebt staan zoenen of zo uit bed bent komen rollen, met perfect-imperfect haar. 


"De Teaser Styling Dust is de ideale basis voor elke 'undone' look. Het is bijzonder licht van textuur, maar tegelijkertijd ongelofelijk sterk als het gaat om houdbaarheid en volume", aldus Floor Kleyne, creative hairstylist van Salon B. 

Het product bevat natuurlijke ingrediënten: China clay en Aloë Vera. China Clay brengt meer beweging en textuur in je haar en bevordert een gezonde hoofdhuid. Aloë Vera heeft een kalmerende, verzachtende werking voor je hoofdhuid en beschermt het haar. 

Bestel de Teaser Styling Dust van The Insiders nu voor € 19,95 via de webshop van Salon B. Deel dit artikel
Back to top