Winnen

Win: illy Iperespresso Y3 machine + kopjes t.w.v. € 145,90!

Goed nieuws voor designliefhebbers! illycaffè lanceert de compacte illy Y3 in een nieuw kleurpallet bestaande uit zwart, wit, lime groen en oranje. De nieuwe espressomachine is functioneel, smal en eenvoudig in gebruik. Ben jij net als ons koffieliefhebber en word jij ook blij als een kind van een mooie koffiemachine? Lees dan snel verder, want wij mogen 1 exemplaar weggeven!  

Het fijne aan de Iperespresso van illy is dat iedereen hier een perfect kopje koffie mee kan zetten. Een capsule en één druk op een touch-icoon naar keuze is het enige wat nodig is om een intense espresso met een fluweelzachte crème laag thuis te bereiden. De machine is slechts 10 centimeter breed waardoor de Y3 weinig ruimte in beslag neemt. Door middel van twee slimme koppensteunen kan het formaat en de hoogte van het koffiekopje eenvoudig worden ingesteld.

 

 WIN
Wil jij deze gave espressomachine + bijbehorende kopjes van illy t.w.v. €145,90 winnen? Dat kan! Laat hieronder je gegevens achter, like de Facebook pagina van illy en Fashionscene en laat ons onder de Facebook post weten waarom jij toe bent aan een goed kopje koffie. De winnaar krijgt over 3 weken het apparaat thuisgestuurd. Good luck ladies! 

 
Deel dit artikel
Back to top