Fashion

Instagram Dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene. Ook wij snoepen van de heerlijkste cupcakes, liggen dubbel van het lachen om de meest flauwe grappen en vullen onze weekenden met feestjes en bankhangavonden. Naast onze 'Wat draagt Fashionscene?' rubriek, nemen we je ook wekelijks mee achter de FS-schermen. Kijk je mee?


Daphne is verhuisd, en genoot van het zonnetje in haar nieuwe hood

Emma versierde haar muur met mooie lijstjes

Eerste frozen yoghurt is een feit voor Daphne bij Frozz, mmmm

Marlien was naar de opening van de vintage winkel Kaufhaus

We waren maandagavond bij een event van Philips in Hotel Not Hotel. Wat een toffe locatie, midden in Amsterdam west. Hier vond de lancering plaats van de nieuwe SenseoUp. Uiteraard stond onze favoriete kop koffie klaar, lekker! Klik hier voor een volledig verslag! 

Claudia was sceptisch over het basilicum ijsbolletje maar is om nadat ze bij Daalder in de Jordaan een heerlijk dessert at mét witte choco mousse,mango en koekjes

Emma kan niet wachten tot ze in juli een weekje naar Corfu gaat..wauw

Marlien liet haar nagels doen bij Alldaring met een gelnagellak van O.P.I

Tess & Daphne zijn gaan koekeloeren bij de preview van River Island's zomer collectie

Claudia shootte bij de prachtige winkel van Denham in de 9 straatjes

Tess was aanwezig bij de lancering van een aantal nieuwe productlijnen en merken van Kruidvat. Wist jij bijvoorbeeld dat je nu ook Superfoods gewoon bij Kruidvat kan halen? Hier op de foto met de leuke Xelly Cabau van Kasbergen die een mooie make-up bij haar aanbracht met MUA producten. 

Wil je meer Instagram van ons zien? Volg ons! xx Tess, EmmaDaphneMarlien & Claudia 

Deel dit artikel
Back to top