Fashion

StyledbyWinonah is live!

Opeens was ze daar: Winonah de Jong. Natuurlijk kenden we haar al als voetbalvrouw, maar als stijlicoon was Winonah de meeste fashionista's nog niet opgevallen. Totdat ze in augustus 2012 door tijdschrift Jackie als Best Dressed werd verkozen. Niet veel later besloot Winonah, op aanraden van een vriendin, een Instagram account te starten. En dat was een succes: binnen no-time had ze een grote groep trouwe volgers. 

Niet alleen in Nederland worden Winonah's looks opgemerkt, ook in het buitenland zijn ze fan. Omdat haar vaste followers vroegen om méér Winonah, lanceert de vrouw van Nigel de Jong nu haar eigen modeblog: StyledbyWinonah.com.

Wekelijks zal de fashionista een dosis cool, street, glam brengen in de vorm van gedetailleerde outfit posts. Winonah staat bekend om haar kleurrijke looks en weet high-street en high-end perfect met elkaar te combineren. Daarnaast doet Winonah op haar blog ook een boekje open over haar favoriete beautyproducten, -vondsten en -geheimen. 

Winonah heeft er altijd bewust voor gekozen om de carrière van Nigel en de opvoeding van hun twee kinderen op de eerste plaats te zetten. Maar nu de kinderen wat ouder zijn en ze een stabiele thuisbasis in Milaan hebben gevonden is het tijd voor Winonah om haar passion for fashion uit te bouwen. Want Winonah heeft een doel: haar eigen kledinglijn op de markt brengen. Haar modeblog is de eerste stap in die richting. You go girl!

Bron

Deel dit artikel
Back to top