Beauty

Beauty musthave van de week: Lancaster Self Tan Beauty

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week!

Nu het langzaamaan steeds mooier weer wordt en rokjesdag alweer in aantocht is, kunnen onze benen wel wat extra aandacht gebruiken. Een scrubbeurtje hier, een crèmetje daar en ook wat extra kleur zal onze benen niet misstaan. Want we zitten natuurlijk niet te wachten op melkflessen onder die sexy plooirok. En dat is waar Lancaster Self Tan Beauty om de hoek komt kijken. 


Verslavende geur
Zelfbruinende crèmes zijn de laatste jaren steeds populairder en dat is niet zo gek: ze worden steeds beter - lees: geen oranje strepen meer - en ook de luchtjes worden steeds aangenamer. Zo heeft ook Lancaster een nieuwe geur ontwikkeld voor hun nieuwe zelfbruiningslijn. De geur opent met een citrus topnoot, het hart doet denken aan tiarebloem en kokosnootwater en de basis is van vanille en sandelhout.

Drie zonbestemmingen
De lijn bestaat uit drie verschillende kleuren, of eigenlijk vakantiebestemmingen: Week End in Capri, A Week in Ibiza & Trip to Copacabana. Week End in Capri is de lichtere variant van de lijn, die bestaat uit twee verschillende producten. De Self Tanning Smoothing Gel for Face en de Self Tanning Beautyfying Jelly for Face & Body die de huid zacht en geleidelijk bruin maken.

A Week in Ibiza is de medium variant; die ook bestaat uit twee verschillende crèmes: de Self Tanning Concentrate for Face en de Self Tanning Comfor Cream for Face & Body. Het resultaat van deze crèmes: een direct goudbruine glow. 

Wil je eruit zien alsof je net twee weken op de Copacabana hebt vertoefd? Dan ga je voor de Self Tanning Melting Delight for Face & Body. Dit is de intense variant die een diepbruine teint als resultaat heeft. Waarom zou je nog een dure vakantie boeken? 

De Lancaster Self Tan Beauty-lijn is vanaf eind maart verkrijgbaar bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën en warenhuizen. 

Light: Week End in Capri

Self Tanning Smoothing Gel Face - 50 ml, € 30,95
Self Tanning Beautyfying Jelly Face & Body - 125 ml, € 31,95

Medium: A Week in Ibiza

Self Tanning Concentrate Face - 30 ml, € 36,95
Self Tanning Comfort Cream Face & Body - 125 ml, € 31,95

Intense: Trip to Copacabana

Self Tanning Melting Delight Face & Body - 200 ml, € 34,95


Deel dit artikel
Back to top