Fashion

L'Wren Scott Pleegt Zelfmoord

Designer L'Wren Scott is gister gevonden in haar apartement in New York nadat ze zelfmoord heeft gepleegd. De 49 jarige werd door haar assistente aangetroffen nadat ze zichzelf had opgehangen met een sjaal. 

L'Wren's echte naam is Laura Bambrough en ze is opgegroeid in Utah. L'Wren werd model nadat ze door niemand minder dan de legendarische Bruce Weber werdt gescout in 1985 terwijl hij een Calvin Klein campagne vlak bij haar in de buurt aan het schieten was. Bruce heeft haar toen overtuigd om catwalk model te worden en ze heeft voor grote namen zoals Chanel en Thierry Mugler gelopen.

Scott heeft veel styling voor bekende films zoals Eyes Wide Shut, Mercy en Diabolique gedaan. In 2006 heeft ze haar eigen label gelanceert nadat ze zelf moeite had om het perfecte zwarte jurkje te vinden. Haar stijl is zeer vrouwelijk en aantrekkelijk, sterren zoals Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie en Amy Adams zijn allemaal fan. 

L'Wren werd nog bekender toen ze in 2001 de zanger van The Rolling Stones, Mick Jagger begon te daten. Het stel was nog samen toen Mick in Australie was gister terwijl hij het slechte nieuws hoorde. 

L'Wren zou tot wel $6 miljoen in de schulden zitten doordat haar kledinglabel niet het verwachte success bereikte. 

Bron

Deel dit artikel
Back to top