Fashion

Wordt Sylvie onze Victoria Beckham?

Voormalige voetbalvrouw Sylvie Meis is dolgelukkig met haar eerste Vogue cover. "Dromen komen uit. Bedankt. Mijn eerste cover op Vogue", twittert ze. Iedereen was verrast toen Victoria Beckham in 1998 haar eerste cover kreeg, wordt Sylvie onze Victoria?

Op de cover van het blad is de quote van Sylvie "Was ik maar opener geweest" te lezen. Het interview is maar liefst acht pagina's en Sylvie vertelt over de turbulente periode die ze heeft doorstaan. "Medelijden is het laatste wat ik wil," aldus Sylvie. 


Er zijn een aantal opvallende overeenkomsten tussen Sylvie en Posh Spice, Victoria Beckham. De eerste foto's die van de dames in Vogue zijn gezet, lijken veel op elkaar- beiden zacht en voorzichtig, alsof de prachtige foto's slechts een bescheiden introductie zijn. 

De keuze van Vogue voor Sylvie is vrij opvallend en gewaagd. Sylvie is een mode inspiratie voor veel Nederlandse meisjes en vrouwen en een voorbeeld voor hoe iemand barre tijden kan doorkomen en er bovenop kan komen, vandaar dat ze populair is in tijdschriften zoals Glamour en Grazia.

Toch zijn er wel degelijk verschillen tussen Victoria Beckham en Sylvie van der Vaart. Posh had al een gehele carriere en een brand voordat ze Beckham ontmoette, en ondanks dat niemand ooit dacht dat ze zó populair in de modewereld zou worden, heeft ze het roer omgegooid en is het haar gelukt. We zijn beniewd of Sylvie dezelfde status als Victoria zal bereiken...

Bron

Deel dit artikel
Back to top