Fashion

Het verhaal van Lupita Nyong'o

Opeens was ze daar en blies ze iedereen omver met haar geweldige acteerprestaties in de film 12 years a slave. Lupita Nyong'o speelde een slavin in de film (die geregisseerd is door Brad Pitt) en sleepte daarmee een welverdiende Oscar in de wacht. Maar dat was niet alles, haar verschijning bij de Oscar's liet ieder modehartje sneller kloppen.

Lupita droeg namelijk een speciaal voor haar ontworpen jurk van Prada. De lichtblauwe kleur past perfect in het huidige trendbeeld, maar dat is niet de reden waarom Lupita voor deze blauwe kleur koos. Op deze speciale dag wilde Lupita iets bij zich hebben van haar moederland Kenia en deze kleur blauw doet haar aan de hoofdstad Nairobi denken. De fashioncrowd bombardeerde de prachtige lichtblauwe kleur meteen tot Nairobi-blauw. 

Zelfverzekerd paradeerde Lupita in haar sprookjesachtige jurk over de rode loper. Echter, die zelfverzekerdheid zat er niet altijd.. Lupita wenste vaak dat zij een lichtere huidskleur had. Model Alek Wek is de reden dat Lupita haar donkere huid nu juist omarmd. Zo vertelt zij: "A celebrated model, she was dark as night, she was on all of the runways and in every magazine and everyone was talking about how beautiful she was. Even Oprah called her beautiful and that made it a fact."  Vanaf dat moment omarmde Lupita haar donkere huid en schoonheid en is zij een graag geziene gast in de beauty- en fashionwereld. Ook sierde zij meerdere covers en shoots van onder andere: Glamour, W Magazine en Vogue.

Wij zijn benieuwd naar de komende acteersessies en films van deze dark beauty. Voor nu: Lupita's meest mooie foto's op een rijtje. 


Lupita tijdens de Oscar's. 

Bron, Bron, Bron

Gerelateerde artikelen:

De mooiste jurken van de Oscar's 2014
Lupita Nyong'o met beautyshoot in Essence
OOTD: Lupita Nyong'o en Naomi Watts pretty in pastels

Deel dit artikel
Back to top