Beauty

Beauty musthave van de week: Imedeen huidverzorgingssupplementen

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week!

Wist je dat de tekenen van huidveroudering beginnen aan de binnenkant, lang voordat ze aan de buitenkant zichtbaar worden? Daarom is het heel belangrijk dat we niet te veel suiker eten en goed voor onszelf zorgen! We hebben nu iets op de redactie getest waar we al heel lang nieuwsgierig naar zijn. Beauty van binnenuit? Yes please


 

De IMEDEEN huidverzorgingstabletten werken van binnenuit om je er jonger uit te laten zien door de effecten van jouw normale huidverzorging te versterken.

Natuurlijk claimen we niet dat we het wondermiddel in de vorm van een vitaminetablet hebben gevonden, maar we zijn er wel echt van overtuigd dat het heel erg veel kan schelen als je de juiste vitamines en mineralen tot je neemt. Je huid straalt vaak meer en ziet er gewoon mooier uit!


 

Wij testten IMEDEEN Derma One™. Deze huidverzorgingstabletten werken in de diepere huidlaag, waar traditionele hydraterende crèmes niet kunnen komen. De formule, met het exclusieve Marine Complex™, vitamine C en zink, helpt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, bij de normale collageenvorming en bij het behoud van een gezonde huid.
Wanneer ze dagelijks worden ingenomen, helpen IMEDEEN Derma One™ huidverzorgingstabletten:
de kwaliteit van de huid te verbeteren
de vochtbalans te verbeteren
een stralende huid te behouden
de huid van het gezicht en het lichaam zachter, gladder en soepeler te laten voelen

Neem eenmaal daags twee tabletten. Zichtbare resultaten worden beloofd binnen 12-24 weken.

De tabletten kosten vanaf € 44,95 voor 60 stuks. 

Deel dit artikel
Back to top