Fashion

Tom Ford Schrijft Sprookje voor CR Fashion Book

Voor haar 4rde nummer van CR Fashion Book vroeg Carine Roitfeld al haar beste mode vrienden om hun eigen versie van een sprookje in high-fashion te vertellen.Tom Ford heeft niet alleen een spread geleverd maar ook zijn eigen versie van het sprookje "Flowers for Ferdinando".

Zijn sprookje is gebaseerd op het verhaal van "Ferdinand and the Bull", wat gaat over een stier die zijn dagen liever spendeert met bloemen ruiken dan vechten. Het boek was Ghandi's favoriete boek en was verbannen in een aantal landen- o.a in Duitsland toen de Nazi's kwamen. 

In Ford's versie is Ferdinando Del Tori een parfum-geobsedeerde vechter uit Las Vegas. Hij bereid zichzelf voor op zijn wedstrijden door zichzelf in zijn favoriete parfum, Miss Dior, te baden. 

Jammer genoeg moet Fernando tegen een speler vechten die onder AXE Body Spray in gesprayed. Hij verliest door de combinatie van een vreselijke geur en een knal van de andere vechter. 

Hoe loopt dit verhaaltje af? Dit is te zien in het laatste nummer van CR Fashion Book- gelukkig weten we dat ieder sprookje een happy ending heeft. 

Gerelateerde artikelen;

Tom Ford; seks,macht en glamour
Tom Ford: 'homo's zijn betere designers'
Daphne Groeneveld met Tom Ford op cover Vogue


Bron

 

Deel dit artikel
Back to top