Winnen

WIN: Stoere backpack van Brooks t.w.v. €230,-

Dat wij fan zijn van een goede rugzak dat wisten jullie misschien al wel. Regelmatig zien we exemplaren voorbij komen waar we erg blij van worden. Want niet alleen is een rugzak heel praktisch voor het vervoeren van de laptop etc, het past ook nog eens goed binnen diverse trends van nu. Daarom zijn we dan ook super blij dat we deze gave tassen hebben gespot èn een exemplaar mogen weggeven! 

Want wie wil er nou niet rondlopen met een Italiaanse retro-rugzak op de rug? 
De Pickwick van Brooks  is een stijlvolle rugtas, voorzien van een fraai staaltje retro-design. Deze prachtige tas is met passie gemaakt door Italiaanse ambachtslieden in de heuvels van Toscane, dus een 100% Europees product! Hij bestaat uit waterbestendig canvas in combinatie met echt Brooks leer en zit ‘slank’ om je rug, maar houdt spullen wel veilig. 
 
 


WIN

Wij mogen een rode Brooks Pickwick Backpack weggeven t.w.v. € 230,-! En winnen is super makkelijk. Vul hieronder je gegevens in, like de Facebook pagina van Brooks en Fashionscene en laat ons onder de foto op Facebook  weten wat jij gaat vervoeren in deze stijlvolle, mega sterke tas! Wie weet maken we jou dan over een paar weken wel blij! Good luck! 

Kijk hier voor de verkoopadressen van de Brooks Pickwick Backpack. 

Deel dit artikel
Back to top