Fashion

Gigi Hadid voor V Magazine

Gigi Hadid lijkt eindelijk het succes te krijgen wat het model verdient. Afgelopen maand heeft ze het druk gehad met de show van Jeremy Scott die ze liep in New York, de cover die ze van CR Fashion Book scoorde, is door Ben Watts gefotografeerd voor Sports Illustrated en nu een shoot voor V Magazine

Er zijn twee duidelijke sterren in de modellen wereld deze maand. De eerste is Kendall Jenner die een waanzinnige maand heeft gehad. Niet alleen kreeg ze een sexy portrait in W Magazine, maar ook liep ze exclusief voor Marc Jacobs in New York en in Londen voor Giles. 

De enige die misschien een beter seizoen dan de jonge Jenner heeft is Gigi Hadid. Het jonge model is de dochter van Yolanda Foster, het Nederlandse model en ze zijn beiden te zien op The Real Housewives Of Beverly Hills.  

Geschoten door Sebastian Faena is Gigi in de stijl van een pin-up girl te zien- high waisted Calvin Klein jeans en een Hervé Leger rokje sans top. Hadid lijkt over een bepaalde supermodel status te beschikken die niet veel modellen hebben. Ze kan in een bikini voor Sports Illustrated en ze loopt in high fashion designs de catwalk. 

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top