Fashion

Cara Delevigne Ontwerpt Tassen Met Mulberry

Mulberry heeft al een paar tassen vernoemd naar onze favoriete it-girls. Na de Alexa en de Lana gaat het merk nu een creatieve samenwerking met het gezicht van Mulberry beginnen; we welcome The Cara Bag

Als een ambassadeur van Mulberry de afgelopen twee jaar, van de catwalk, tot de campagnes en met haar typische British cool is Cara goed bekend met Mulberry en waar het merk voor staat. Daarom was de keuze om Cara als inspiratie voor de nieuwe tas, die herfst 2014 gelanceerd, wordt een logische keuze. 

Cara's persoonlijke stijl kan vaak als tomboyish worden omschreven, wat niet perse een associatie met Mulberry is. Maar Cara verteld dat ze op haar manier vrouwelijk is ' I love to be elegant. But it's not about trying too hard, it has to be effortless', en die combinatie van stoer en elegant is misschien precies wat Mulberry nodig had. 

De tassen komen in 3 maten met de nadruk op het feit dat ze op 3 manieren gedraagd kunnen worden. 'It's for running from the gym to the office, from meeting to meeting, from train to plane. It can be worn on the shoulder: to take you from work to dinner or from town to country', zegt Mulberry. Cara verteld dat ze 'beyond excited' is en heeft al een paar voorproefjes op haar Instagram gezet. 

 


Bron

Gerelateerde artikelen: 

Mulberry strikt Cara Delevigne voor herft campagne
Celebs met Mulberry Carter bag 
Mulberry vernoemd tas naar Alexa Chung 
Cara: 'Modellenwerk is niet mijn passie'


Deel dit artikel
Back to top