Fashion

Echte New Yorkers op DKNY Runway

Bij DKNY liepen echte New Yorkers- van studenten tot tattoo artiesten- samen met modellen de show voor de FW14-15 collectie bij NYFW

De show werd geopend met een een kort filmpje waarin New Yorkers praten over waarom ze naar The Big Apple verhuisd zijn en waarom ze van NYC houden. 
Bij iedere andere show zou dit redelijk cheesy en cliché kunnen overkomen; maar bij DKNY, waar New York deel van het DNA van het merk is, was het een ode aan The City en maakte het de show sterker met de personalities die de runway opkwamen. 

 

Bekende New Yorkers zoals Hannah Bronfman en Chelsea Leyland, rapper Angel Haze, androgeen model Andrej Peijc, en de zelf-benoemde "cyborg" Julianna Huxtable, wiens lange vlechten de show steelde liepen allemaal in de collectie.  

 
 

Dit zijn mensen wiens uiterlijk niet de standaard 'model' looks zijn: er waren kortere, getatoeërde, en gepiercde mannen en vrouwen van ieder ras, en een aantal vrouwen die niet in de modellen maatjes zouden passen. Het was makkelijk een van de meest diverse(en prachtige) shows van de afgelopen tijd, zonder dat er geforceerd een statement achter moest zitten over hoe er in de mode wereld wordt gediscrimineerd- het ging nog steeds om de kleding.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bron

Deel dit artikel
Back to top