Fashion

Agyness Deyn Lanceert Kledinglijn

Ze is al een tijdje niet meer in modeland te bekennen, maar het is nog maar 6 jaar geleden dat Agyness Deyn een gezicht was waar we niet omheen konden. Where Agyness went, everyone seemed to follow. Nu is ze terug met een kledinglijn. 

Agyness was een van de eerste topmodellen die haar hoofd schoor, Henry Holland's best verkochte t-shirts inspireerde en een paar jaar tientallen covers scoorde. Ze was (en is nog steeds) meer dan een pretty face, haar stijl is al jaren de inspiratie van vele designers, editorials en modevolgers. Dus het lijkt alleen maar logisch dat ze nu haar eigen project begint, Title A

Dit is niet de eerste keer dan Agyness begint aan het proces van ontwerpen-ze heeft eerder met Dr. Martens een succesvolle samenwerking gehad- maar haar eigen lijn zal deze lente al verkrijgbaar zijn. Haar lijn bestaat uit makkelijk draagbare losse items met die rock-n-roll touch waar Aggy bekend om staat. 

In Polaroids van haar collectie zijn relaxte shirtjes, fluwelen topjes, jurkjes, oversized jassen, androgene broeken en klassieke bloesjes waar de Britse gek op is te vinden. Haar lijn is binnenkort te koop op de website van Title A. 


 

 

 

 

 

 


 Bron
Deel dit artikel
Back to top