Fashion

Kate Moss wordt Contributing Editor Vogue

Na 33 keer op de cover van Vogue te hebben gestaan zal Kate Moss nu behind-the-scenes bij Vogue UK haar stempel drukken op de editorials. 

Carla Bruni heeft eerder een tijdelijke rol gehad bij de styling van Vogue Paris, wat het tijdschrift erg goed deed- niet alleen omdat de styling tres bien was maar ook omdat haar naam veel nieuwe lezers heeft binnen gesleept. 

Kate Moss zal geen tijdelijke maar een vaste baan bij Vogue krijgen. Het mode-icoon is niet alleen een stijlinspiratie maar ook een succesvolle designer, en als editor kan ze haar kennis als topmodel en designer combineren. 

Alexandra Schulman van Vogue UK is ervan overtuigd dat Kate voor Vogue een succes zal worden en zegt dat "Haar ongetwijfeld briljante gevoel voor stijl, zal de diepte van de mode kennis en begrip van wat een prachtig beeld maakt spannend zijn om te zien op de pagina's van de Britse Vogue.Ik kijk er echt naar uit om samen met haar op ideeën te komen."


De cover en een eerste beeld van het tijdschrift (gestyled door Kate), wat in maart uitkomt, zijn al online geplaatst door Vogue. 

Bron
Deel dit artikel
Back to top