Fashion

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene. Ook wij snoepen van de heerlijkste cupcakes, liggen dubbel van het lachen om de meest flauwe grappen en vullen onze weekenden met feestjes en bankhangavonden. Naast onze Fashionseen rubriek, nemen we je nu ook wekelijks mee achter de FS-schermen. Kijk je mee? 

We waren deze week op het leukste gedeelte van de modefabriek te vinden. MINT draait om forward fashion, met respect voor mens en omgeving. Onze favoriet? De handgemaakte sieraden van Ocean Republic.  We hebben al eens eerder over Miss Monthly geschreven en kregen deze week onze eerste eigen box binnen. Zo handig!

Instagram Daphne

Daphne in haar cobaltblauwe Primark jas en op high heeled booties!


Emma scoorde deze nieuwe granny-bril! Zo wordt lezen toch een stukje makkelijker..Daphne is trots op haar eigen foto's van de Winde Rienstra fashion show.


De papieren zijn getekend! Emma gaat een minor volgen in Californië.Daphne houdt van zwart-wit foto's en laten we eerlijk zijn: what a pretty one!


Benieuwd wat wij  nog meer uitspoken?
Volg 
TessDaphne en Emma op Instagram voor alle persoonlijke kiekjes!
Deel dit artikel
Back to top