Fashion

What's in store?: Brandy ? Melville

Elke week duikt Fashionscene een kledingwinkel in om je een sneak peek te geven van de trends en nieuwste collecties. Naast het showen van de kledingrekken, nemen we natuurlijk ook volop foto's van het interieur, de paspoppen, losse items die je MOET hebben en niet te vergeten de paskamers!

Brandy ♥ Melville is favoriet op de redactie! De kleding is altijd leuk, een tikkeltje nonchalant en perfect voor basic looks. Er hangt werkelijk geen vest of trui in de winkel dat wij niet willen hebben! Daarom waren wij deze week op bezoek bij Brandy ♥ Melville. 

Het merk 
Alles dat je ziet hangen in de winkel op de Leidsestraat is in Italië geproduceerd en iedere week komen nieuwe collectie items binnen. Heerlijk! Wat het merk uniek maakt is dat alle items in gelimiteerde oplage verschijnen. Brandy ♥ Melville  is een cult merk onder fashionista's, met name Youtuber Beautycrush heeft in Engeland voor een kleine hype rondom het merk gezorgd. 

De winkel 
De winkel in de Leidsestraat is geliefd onder menig Amsterdammer. Maar ook meiden van buiten Amsterdam komen speciaal naar de stad om te kunnen shoppen! In elk hoekje van de zaak gebeurt wel wat en het oogt dan ook lekker gezellig en warm. Ennehm... zien we daar nou de scrunchie..? Brandy ♥ Melville is gevestigd op de Leidsestraat 43 en is elke dag van de week open: di/woe/vrijdag/zaterdag van 10.00u tot 18.00u. Donderdag van 10.00u tot 21.00u en maandag en zondag van 12.00u tot 18.00u. 

Wij zijn benieuwd: Wat vind jij van Brandy ♥ Melville? 

Deel dit artikel
Back to top