Winnen

WIN: 2 x Lubex anti-age verzorgingspakket t.w.v. € 153,85

Ben jij op zoek naar een goede huidverzorging? Lees dan snel verder; Fashionscene mag van het Zwitserse Lubex anti-age twee pakketten weggeven zodat jij dit luxe merk kunt uitproberen!
 
De Zwitsers hebben sinds jaar en dag een goede naam op het gebied van medische technologie, farmaceutica en (dermo)cosmetica. Permamed, een Zwitsers familiebedrijf met een medische achtergrond, besloot na een medische lijn ook een dermocosmetische verzorgingslijn te ontwikkelen. Het resultaat is het exclusieve merk Lubex anti-age, dat sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar is. Het is vrij van conserveermiddelen (zoals parabenen), allergene parfumstoffen, kleurstoffen en vloeibare paraffine, waardoor het merk ook geschikt is voor de gevoelige huid. Speciaal ontworpen vacuümpompjes zorgen voor een goede hygiëne, zoals alle dermatologen tegenwoordig aanbevelen en de producten zijn uiteraard dierproefvrij. Klinkt dus erg goed allemaal!
 
Beginnen met anti-age
Wanneer moet je beginnen met het gebruiken van anti-aging verzorgingsproducten? Steeds meer specialisten zijn van mening dat je beter jong kunt beginnen en huidveroudering preventief moet tegengaan. Om deze reden heeft Permamed speciaal voor vrouwen vanaf ongeveer 20 jaar de Lubex anti-age light lijn ontwikkeld; geschikt voor de normale tot licht vette huid en de gecombineerde huid. De producten bevatten een hoge dosis hydraterende bestanddelen en een lage dosis vetten en verschillende werkzame stoffen helpen de huid jong en gezond te blijven.
 

Paradepaardje
Het paradepaardje is het nieuwe Lubex anti-age serum voor dag en/of nacht. De meeste exclusieve serums bevatten maar één actief ingrediënt in een hoge dosering; het serum van Lubex anti-age bevat er maar liefst vijf:
1. Vitamine C glucoside zorgt voor een egalere huid.
2. Resveratrol (een anti-oxidant uit druiven) voor het behoud van een
jeugdige uitstraling.
3. Ectoïne vergroot de weerstand tegen schadelijke milieu-invloeden.
4. Peptiden vervagen expressielijntjes op een vergelijkbare wijze als Botox.
5. HAF (gefragmenteerd hyaluronzuur) hydrateert intensief en maakt de huid zacht en soepel.
 
WIN
Fashionscene mag van Lubex anti-age twee verzorgingspakketten à € 153,85 euro per stuk weggeven met daarin de Day & Night Light én het Serum. Deze lijn is voor de wat jongere huid, maar kan in combinatie met het serum ook prima bij de wat rijpere huid en/of een droge huid gebruikt worden. Kans maken op een van deze luxe pakketten? Klik dan hieronder op meedoen en laat je adresgegevens achter!

Deel dit artikel
Back to top