Beauty

Beauty Musthave of The Week: Filorga Hand-filler

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week

Een handcrème gebruiken we allemaal wel eens en zeker in de winter heb ik in elke tas wel een tube zitten. Smeren, smeren en nog eens smeren! Maar toen ik dit product voorbij zag komen moest ik echt even 2 keer kijken.. Een hand filler? Huh? Maar het is eigenlijk heel logisch: net als het gezicht vertonen de handen heel snel droogte lijntjes en op latere leeftijd rimpels. En dat willen we niet! Daarom is Laboratoires Filorga nu op de markt gekomen met deze handschoenen die de tekenen van ouderdom tegengaan en de handen silky smooth achterlaten. Yes please! 

Het werkt heel eenvoudig: Was de handen, droog ze heel goed af en doe de handschoenen aan. De werkzame bestanddelen zitten namelijk in de handschoenen zelf! De microsystemen van Hand-Filler zijn sterker dan de gebruikelijke inkapselingstechnieken van cosmetisch textiel en loodsen de werkzame bestanddelen tijdens en vooral na het aantrekken van de handschoenen naar hun bestemming. 

Na 30 minuten inwerking komen de handen geheel gerevitaliseerd, opgevuld en met een soepelere, zachtere en elastischere huid tevoorschijn uit de handschoen. Na 6 weken verdwijnen vlekjes en rimpeltjes; de huid wordt gladder; de aders en pezen zijn minder zichtbaar en de handen zien er verjongd uit tot en met de nagels. 

Adviesprijs: € 42,- (Etui met 1 paar handschoenen die je 15 keer kunt hergebruiken). Beschikbaar vanaf januari 2014 in Ici Paris XL stores. 
Deel dit artikel
Back to top