Fashion

Relax it’s Christmas!

December is de meest gezellige maand van het jaar, maar tegelijkertijd ook de meest hectische periode. Je agenda staat volgepland met familiediners en borrels en tussen de bedrijven door moet er nog een kerstboom opgetuigd worden, een kerstoutfit geshopt en dan heb je ook nog verschillende verlanglijstjes te voldoen. Kortom: als je niet oppast, gaat de voorpret die kerst eigenlijk met zich mee zou moeten brengen, verloren door een overload aan To Do’s.

Shoppen voor kerst was nog nooit zo relaxed

De nieuwe webshop van Rituals (je weet wel, dat merk met die lekkere doucheschuims, bodycrèmes en geurkaarsen in het assortiment) biedt licht in donkere (december)dagen! Bekijk hier hun relaxte kerstvideo en dan snap je wat we bedoelen.

Heerlijk ontspannen op de bank shop je op rituals.com in no time al je kerstcadeautjes bij elkaar. En, ook fijn: als je voor 22.00 uur besteld, heb je je cadeautjes de volgende dag al in huis. Relaxed!

Ken je trouwens iemand in je nabije omgeving die ook wel een ontspannen kerst verdient? Ga dan naar de Facebook-pagina van Rituals, nomineer je vriend of vriendin en wie weet wint hij of zij 1 van de 50 gift sets ter waarde van € 16,50.

Deel dit artikel
Back to top