Fashion

Vintage shoppen was nog nooit zo goedkoop...

Vintage lovers opgelet: aanstaande zaterdag vindt het goedkoopste vintage budget shopping event ooit plaats. Na succesvolle evenementen als de Vintage per Kilo en de Affordable Vintage Fair & Jumble Sales is C4CVintage 14 december terug met ''Fill A Bag'. Het concept? Heel simpel: mixen en pakken wat je pakken kunt! Is je tas vol? Dan betaal je 15 euro per bag voor ruim een kilo vintage items.

Van tijgerprint jassen tot knitwear

Who doesn't love vintage? Dat bedoelen we! Deze eerste editie van Fill A Bag is een vintage wintereditie. Zo zie je tijgerprint jassen voorbij komen, zijn er veel faux fur items te shoppen en verdwaal je in de hoeveelheid warme truien, vesten en knitwear. Fijn is dat je zeker bent van het feit dat er enkel kwaliteit in je tas belandt: C4CVintage heeft naar eigen zeggen namelijk de hand weten te leggen op de beste buitenlandse vintage die er is, en dat voor Hollandse prijsjes. We like!

3 ton kleding

Handig om te weten: de eerste aanwezigen mogen gaan VIP shoppen; zij krijgen de mogelijkheid om de mooiste items er als eerste uit te pikken. Wat je op deze zaterdag nog meer kunt verwachten? Een budget shopping paradijs met 3 ton (!) aan kleding, dit verdeelt over twee zalen. Wil je een kijkje gaan nemen? Houd er dan rekening mee dat grote tassen en trolleys niet de sale mee in mogen; bij binnenkomst krijg je een gratis shopzak waar je al je clothing picks in kunt stoppen.

What, when, where?
'Fill a Bag' vindt zaterdag 14 december plaats in Trouw Amsterdam aan de Wibautstraat 127. VIP shoppen kan van 11:00 tot 13.00 uur en tickets zijn online te bestellen voor € 7,50 per stuk. De 'officiële' deuren gaan open van 13.00 tot 17.00 uur; deze entree kost € 2,-. Ga jij een kijkje nemen en zo ja: wat staat er op je verlanglijstje?
 

Deel dit artikel
Back to top