Winnen

Win: € 250,- shoptegoed van The Darling

Eerder namen we je al mee naar The DarlingEen shopwalhallaatje middenin De 9 Straatjes van Amsterdam. Het winkeltje is vier jaar geleden geopend door Nadine van der Zee en is sindsdien een echte hotspot in onze hoofdstad. Fijn is dat elk exemplaar van The Darling uniek is, en je dus niet bang hoeft te zijn om je outfit op elke hoek van de straat tegen te komen.

Kleding en accessoires


Naast kleding kun je er ook accessoires shoppen. Vintage brillen, hoeden en sjawls; voor je complete (winter)garderobe kun je bij dit knusse winkeltje terecht. Is het slecht gesteld met de inhoud van je portemonnee? Dan hebben wij heel goed nieuws voor je...

Win
Wij mogen maar liefst 250 euro shoptegoed weggeven, te besteden bij The Darling. Kans maken? Klik hieronder op meedoen en vul je adresgegevens in, like de Facebook-pagina + het Instagram-account van The Darling en Fashionscene (Instagram: @Fashionscenenl) en deel deze leuke actie met je vriendinnen. Wie weet mag jij binnenkort jouw kledingkast aanvullen met deze unieke items. Fingers crossed dus!


Deel dit artikel
Back to top