Fashion

Terug naar de jaren 50 op NYE

Nog geen plannen voor New Years Eve? Komt dat even goed uit! LLOYD & ACARDI presenteert namelijk voor de tiende keer op rij een theatraal Oud en Nieuw feest in Amsterdam: CUBA LIBRE.  Al jaren is LLOYD & ACARDI de enige feestorganisatie in Amsterdam die thema’s of episodes uitdiept en alle gasten zo ver krijgt om hierin een rol te vervullen. Ook dit keer zullen meer dan 1200 bezoekers zich wanen in het Havana van 1959, vlak voor de revolutie. What to expect? Salsa, een Amerika vs. Cuba touch en een vleugje Maffia.

Entertainment & muziek

De combinatie van entertainment en muziek tilt het feest tot een hoger niveau. Tijdens CUBA LIBRE zullen percussie, trompet, salsa, zang en Havana-showbizz je zintuigen prikkelen. Niet in het bezit van de salsa feeling? No problem: in de aanloop naar het event worden salsa-lessen gegeven op het hoofdkantoor van LLOYD & ACARDI.



Dresscode
Het fijne aan dit feest is dat je gehuld kunt gaan in de outfit van het type karakter uit deze periode dat het beste bij jou past. Hoe je daar achter komt? Ga gewoon even naar hun website, geef antwoord op de vraag die na de video in beeld verschijnt en binnen no time weet je welk karakter en outfit er bij je past. Inspiratie nodig voor een jaren 50 Havana/salsa outfit? Wij hebben alvast een passende selectie voor je gemaakt! Tip: zelf op zoek naar een outfit? De kleding bevat veel glitters en ruches, hier en daar is een opvallende kleur te zien en de jurkjes zijn elegant; ze benadrukken de vrouwelijke curves.

  

Zwarte maxi dress met hoge split: € 68,50 via Asos.com
Shiny metallic dress: € 54,80 via Asos.com

  

Low back dress: € 32,88 via Asos.com
Witte maxi dress: € 123,29 via Asos.com

Handige info

De organisatie viert dit jaar haar tien jarige bestaan; het NYE feest schijnt dan ook een enorme knaller te worden en wordt gehouden in Felix Meritis in Amsterdam. Ben jij wel in voor een feestelijk retourtje naar 1959? Een kaartje kost € 65,- en de line-up bestaat onder andere uit Sheila Hill, Bom Brasil, DJ Mauri en Vika Kova. 

Win kaartjes!

Wij mogen 2 kaartjes voor dit knalfeest weggeven! Wil je kans maken? Check dan snel onze CUBA LIBRE post op Facebook. Good luck.

 
Deel dit artikel
Back to top