Fashion

TLC pakt beauty blunders aan

Heel eerlijk: urenlang staren naar de programma's op TLC hebben we allemaal wel eens gedaan. Niet gek, gezien de heerlijke lady like programma's waar we ons allemaal stiekem wel in herkennen. Vanaf maandag 16 december komt deze vrouwenzender met een nieuw programma, namelijk Last Chance Salon. Een indrukwekkende reeks verhalen waarin een plastische chirurg, haarstyliste en dermatoloog afrekenen met beauty blunders.

Mislukte borstvergrotingen en liposucties

Van borstvergrotingen en buikwandcorrecties tot liposucties en haarimplantaties; het programma bewijst dat niet elke aanpassing per definitie een verbetering hoeft te zijn. Een borstimplantaat die is gaan ontsteken en een neus die drie jaar na een correctie nog steeds rood en gezwollen is, zorgen ervoor dat vrouwen verstrengeld raken in persoonlijke ellende en een flinke dosis onzekerheid. De getalenteerde personen achter Last Chance Salon bieden de laatste kans op herstel en bewijzen dat wie mooi wil zijn, echt niet altijd pijn hoeft te lijden.

Nederlandse verhalen

Leuk om te weten: in aankomend seizoen zijn er twee Nederlandse cases verwerkt. Zo zie je in aflevering één de half Nederlandse, half Australische Brett die het slachtoffer is van een ontstoken borstimplantaat en maken we in aflevering drie kennis met de Hollandse Elsbeth die tatoeages heeft laten verwijderen, waarvoor ze een nog erger litteken terugkreeg.

Last Chance Salon is vanaf 16 december tien maandagen lang om 21.00 uur te zien bij TLC. Wij zijn benieuwd: hebben jullie wel eens een soortgelijke situatie meegemaakt en zo ja, welke invloed had of heeft dit op je leven?
Deel dit artikel
Back to top