Fashion

Hunkemöller opent grootste Flagshipstore

Lingerieliefhebbers zullen er ongetwijfeld al van op de hoogte zijn: Hunkemöller heeft er naast de nieuwe store aan de Leidsestraat in Amsterdam weer een nieuwe vestiging bij. Afgelopen vrijdag heeft  ze namelijk haar grootste winkel ever geopend. De kledingrekken zijn verspreid over een oppervlakte van maar liefst 500 vierkante meter, dit op de Meir in Antwerpen.

De winkel maakt gebruik van een geheel nieuw concept en heeft de look & feel van een 'Hunkemöller mansion'. Het filiaal is ingedeeld met meerdere vertrekken die gebaseerd zijn op de verschillende stemmingen. De producten worden tevens op een speciale manier gepresenteerd, dit door middel van een 'intelligent verlichtingssysteem' in de etalage, digital signage, verschillende geuren per productgroep en, hoe tof, een Sexy Shapes bra bar. 

Leuk om te weten: er is ook een VIP paskamer waarbij je de verlichting en achtergrond kunt aanpassen aan je mood. Wij zeggen: lingerieshoppen was nog nooit zo leuk... check het filmpje en de beelden gewoon zelf even. Wij zijn benieuwd: ga jij snel op lingeriejacht in Antwerpen? 


Deel dit artikel
Back to top