Fashion

Made by me: Chanel clutch

De parfum clutch van Chanel is een ware must-have. Eén probleempje: het item dat in de resort 2014 collectie voorbij kwam, kost maar liefst 9500 dollar. 'DIY tijd!' dacht blogger Dream Create. Met haar stappenplan verschijn jij binnen no time met deze jaloersmakende clutch op alle eindejaarsfeestjes.
 

Benodigdheden:
- Acryl zeepbakje 
- Probeer een zeepbakje met deksel te scoren. Als dit niet lukt, kun je in een doe-het-zelf winkel een acryl plaatje op maat laten snijden. 
- Acryl kubus (kaarthouder)
- Kleine deurscharnier
- Magnetische deurslotje
- E6000 lijm

Stap 1
Breng de E600 lijm direct op het scharnier aan en plaats deze op het acrylstuk. Doe hetzelfde met de acrylkubus en het magnetische deurslotje.

Stap 2 
Laat het geheel 's nachts drogen, liefst 24 uur, het is het wachten waard!
 

Stap 3
Plaats het acrylstuk bovenop het bakje en zorg ervoor dat alles netjes staat opgesteld. Lijm de andere kant van het scharnier aan het zeepbakje en lijm de metalen gesp aan het acryl stuk.


Stap 4 
Print en knip het label op maat, hier is mat fotopapier gebruikt. Smeer of spray de achterkant zorgvuldig in met lijm en plaats het label op de juiste plek op het acryl.
 

Stap 5 

Laat alles 24 uur drogen.

Klaar!
En klaar is je Nr5 clutch! Opvullen met de broodnodige, luxe must-haves als je telefoon, pasje en een lipstick en je hebt het perfecte accessoire voor fancy feestjes!
 

Bron: Dream Create
Catwalkbeeld: Style.com

Deel dit artikel
Back to top