Winnen

Win: Mou Boots t.w.v. € 239,-

Mou biedt handgemaakte footwear in hoogstaande en natuurlijke kwaliteiten. De collecties zijn populair door back-to-nature te combineren met unieke stylingdetails. En dat hebben ook celebs als Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Siena Miller en Sarah Jessica Parker opgemerkt! Wil jij jouw naam aan dit rijtje toevoegen? Lees dan snel verder want Fashionscene mag een paar Mou boots weggeven!
 
De handgemaakte Eskimoboots van Mou zijn in korte tijd zeer populair geworden in ons land. Omdat er maar één keer per jaar een nieuwe collectie uitkomt, ontstaat er een ware run op de boots met eyecatching stiksels zodra ze in de winkels liggen. Voor de fall/winter 2013 collectie heeft Mou zich laten inspireren door winterse landschappen, glinsterende sneeuwvlokken en ongerept ijs. Dit jaar heeft Mou veel keuze in opvallende kleuren zoals bordeauxrood, zeegroen, diverse craquelé metallics en camouflageprints als toevoeging aan de klassieke kleuren zwart, bruin, taupe en grijs. Behalve nieuwe kleuren zijn de stijlen in deze collectie ook bewerkt met studs, kralen en pailletten.
 

Duurzaam
Voor Mou staat verantwoord ondernemen centraal. Designinnovaties gecombineerd met traditionele productietechnieken maximaliseren de natuurlijke look & feel van de gebruikte leersoorten. Hierbij ligt de focus op comfort en duurzaamheid. Mou introduceert in de nieuwe collectie modellen met raindeer skin, afkomstig van de nomadische Sami stammen die leven rond de poolcirkel. Eeuwenlang hoeden de Sami’s rendieren en schapen voor de productie van kleding en voedsel. Door het gebruik van deze prachtige en unieke huiden, steunt Mou de tradities en duurzame levenswijze van de Sami's. De Sami's worden wettelijk beschermd en produceren de huiden op geheel op milieuvriendelijke en duurzame wijze.

WIN

Fashionscene mag van Mou eenmaal de zwarte Eskimo 24 boots t.w.v. € 239,- weggeven! Kun jij deze winter wel een paar fashionable, warme boots gebruiken? Klik dan hieronder op meedoen en vergeet niet je maat en je adresgegevens in te vullen!

Deel dit artikel
Back to top