Fashion

Obsessed With My: Maison Michel hoed

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week blogger Iris Gravemaker van Fashion Zen en haar Maison Michel hoed.
 
"Ik ben een echte hoedenliefhebber. Een hoed kan een outfit echt maken. Mijn lievelingsitem is mijn hoed van Maison Michel, gekocht in Parijs. Ik ben een enorme van Maison Michel, het is echt by far mijn favoriete hoedenhuis. Het is een hoedenhuis vol historie, de collectie is enorm inspirerend en de hoeden worden nog echt met de hand vervaardigd. Het is dus nog ouderwets vakmanschap en dat merk je, want ze zitten perfect!"


 
Stijl
"Je kunt mijn stijl het beste omschrijven als vrouwelijk en verrassend maar altijd met een edgy randje. Deze hoed is heel veelzijdig en staat erg mooi bij vele outfits, van casual tot chic. De hoed staat vaak het mooist bij een klassieke outfit, zoals een pak of bij een oversized mantel."

 
Mode
"Ik ben dol op mode, styling en fotografie, ik ben dan ook stylist en blogger op Fashionzenblog.com. Mode is een manier van zelfexpressie. Je kunt aan de wereld laten zien wie je bent en waar je voor staat. Maar daarnaast is mode ook gewoon fun en moet niet te serieus worden genomen. Mijn advies luid daarom ook: durf te combineren en enjoy!"


 
Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top