Beauty

Beauty: Olsen twins lanceren parfumlijn

De Olsen twins worden geprezen om hun stijl, maar de twee it-girls zijn ook echte zakenvrouwen. Het duo breidt hun imperium in 2014 namelijk wederom uit, ditmaal met een parfumlijn die eind januari exclusief verkrijgbaar zal zijn bij Sephora Amerika en Canada. Ook wordt de lijn in de toekomst waarschijnlijk in Engeland en Japan verkocht.
 
De parfums worden uitgebracht onder de naam van hun kledinglijn Elizabeth & James. Eerder dit jaar kwamen de stijliconen - naast hun verschillende, eigen kledinglijnen -  met een goedkopere tassenlijn en kochten ze aandelen van een ander modebedrijf
 
Twee geuren
Oorspronkelijk zou de tweeling éen geur lanceren, maar omdat ze niet teveel noten in één flesje wilden stoppen, hebben ze besloten om twee geuren te creëren. Het idee is om ze allebei tegelijk te dragen. Nirvana Black heeft violet, sandelhout en vanille tonen en heeft een houtachtige geur. Nirvana White is daarentegen gecentreerd op pioen, muguet en muskus en heeft daarmee meer een bloemenbasis. 


 
Levensstijl
De Olsen twins wisten al langer dat ze een parfumlijn wilden uitbrengen, Ashley: "We hebben altijd geweten dat we een geur voor dit merk wilden want Elizabeth & James is echt een levensstijl. Samen met Sephora spreken we rechtstreeks tot onze klanten. We vinden het dan ook echt een goede start om de wereld van parfums en beauty te verkennen." En Mary-Kate benadrukt waarom dit parfum iedereen aanspreekt: "Deze geuren zijn echt precies wat iedereen wil, namelijk 'intimiteit'.

Beeld: Net-a-porter.com
Deel dit artikel
Back to top