Beauty

Beauty Musthave of The Week: Balmain Paris Styling for Hair Couture

Balmain Paris, bekend van haar Franse couture, heeft een Styling Line op de markt gebracht waar wij op de redactie heel blij van worden! Tess gebruikt de Texturing Salt Spray al een tijdje en is groot fan. Geïnspireerd door backstage activiteiten tijdens hun eigen modeshows, besloot Balmain Paris in samenwerking met een team van stylisten een styling lijn voor het haar te ontwikkelen. Wat een heerlijke producten! 

Met deze styling lijn kan zowel de session stylist als de modeliefhebber een ultieme betaalbare en bereikbare catwalk look creëren.
De professionele producten bieden hoogwaardige kwaliteit en de perfecte balans in flexibiliteit voor het creëren van de nieuwste haartrends met geweldige langdurige resultaten. De verpakking is minimalistisch en elegant, bovendien zijn alle producten van de Balmain Paris Styling Line hypoallergeen en vrij van parabenen en sulfaat. En het ruikt zooooooo lekker!
 

Silk Perfume 200 ml € 20,95

Silk Perfume Vaporizer € 12,95
Argan Moisturizing Elixir 100 ml € 22,95
Session Spray Strong 300 ml € 18,95
Session Spray Medium 300 ml € 18,95
Volume Mousse Strong 300 ml € 18,95
Texturizing Salt Spray 200 ml € 16,95
 
De Styling Line van Balmain Paris is naast hoogwaardige kapsalons en warenhuizen als de Bijenkorf, tevens verkrijgbaar in de webshop van Balmain Hair. We love it! 
Deel dit artikel
Back to top