Fashion

Sylvie Meis opent sexy Hunkemöller winkel

Hunkemöller opende vandaag een nieuw sexy winkelconcept in de Leidse straat in Amsterdam. En natuurlijk was muze Sylvie Meis hierbij aanwezig! Samen met CEO Philip Mountford toastte Sylvie op de 'Hunkemöller Mansion', een winkel met meerdere vertrekken gebaseerd op verschillende stemmingen. Fashionscene was erbij en maakte de eerste foto's.

 

De inrichting van de winkel is speciaal ontworpen in samenwerking met Creneau International en bevat veel details zoals interactieve videoschermen, ingebouwde wandkasten en inspiratie hoekjes. Vooral de paskamers zijn geweldig, met mooie ruime hokjes en handige doorgeefluikjes in de deuren! The Sylvie Collection is uiteraard volop aanwezig en de gehele winkel ademt een sfeer van sexy, speels en ultra vrouwelijk. En Sylvie..? DIe was natuurlijk weer prachtig als altijd! Bekijk hieronder de eerste foto's. 

 

 


Ps. Leuk weetje: de Leidse straat is de eerste straat waar Hunkemöller ooit in 1886 haar eerste filiaal opende. Gaan jullie een kijkje nemen in deze sexy store? 

Deel dit artikel
Back to top