Winnen

WIN: 2x een S.O.S. Jeans naar keuze t.w.v. max. € 200,-

Een goed passende jeans maakt je outfit! S.O.S. Jeans heeft dit goed begrepen met haar ruim dertig jaar ervaring in de jeansbranche. Mis jij nog die perfect passende jeans in jouw garderobe? Lees dan snel verder want Fashionscene mag van S.O.S. maar liefst twee keer een jeans naar keuze weggeven ter waarde van maximaal € 200,-! 
 
Denim is tijdloos en een jeans is meer dan zomaar een kledingstuk. NIet voor niets is denim nog steeds een grote trend. S.O.S. Jeans by Orza Studio is een 100% Italiaans, sexy en vintage jeansmerk. De filosofie van het merk kernmerkt zich door kwaliteit, de perfecte fit en een sensuele look. Een vrouw moet zich stijlvol, sexy en ontspannen voelen in haar jeans en SOS richt zich daarom op de zelfverzekerde, verfijnde vrouw met een geweldig gevoel voor fashion.BN'ers zijn fan
De S.O.S. jeans kenmerken zich door originele stoffen, mooie wassingen en rijk gemaakt door elegante details. En dat hebben ook de BN'ers opgemerkt, het afgelopen jaar zijn onder andere Gigi Ravelli, Renate Verbaan, Lieke van Lexmond en Liza Sips in S.O.S. jeans gespot! Wil jij de volgende zijn? Doen dan snel mee aan de winactie!
 
WIN
Fashionscene mag twee keer een SOS Jeans weggeven ter waarde van maximaal € 200,- die jij zelf mag uitzoeken op www.sosjeans.eu. Kans maken? Klik hieronder op meedoen en vul je adresgegevens en emailadres in. En nu duimen maar!


Deel dit artikel
Back to top