Fashion

Fashion blogger in beeld: A Fashion Love Affair

Nog een fashion blogger die onze harten gestolen heeft: de Canadese Cara van het blog A Fashion Love Affair. Na het zien van haar inspirerende outfits, knappe koppie en enthousiaste teksten willen we meer weten over deze chick. Aan I Village doet ze een boekje open over onder andere haar persoonlijke stijl, inspiratiebronnen en haar favoriete modetijdperk.

  

Omschrijf jouw blog in minder dan 140 tekens

"A Fashion Love Affair is een persoonlijk platform waar ik essentiële modetips en de laatste trends deel, dit trouw blijvend aan mijn West-Coast style."

Noem drie woorden die jouw stijl omschrijven

"Vrouwelijk, speels en vlot."
 
Wie vind jij op dit moment de tofste Canadese designer en waarom?
"Smythe is knocking it out of the park! Ik houd van hun blazers en jacks."

  

 
Waardoor raak jij geïnspireerd?
"Ik vind eigenlijk continu inspiratie bij mijn mede-bloggers. Ook zijn de magazines een bron van inspiratie en spot ik veel leuke items op straat. Ik ben ook een huge Pinterest fan; het is de perfecte manier om al je inspiratie georganiseerd bij te houden."
 
Wat is jouw favoriete modetijdperk?
"Moeilijke vraag! Elk tijdperk brengt namelijk zo enorm veel inspiratie. Wat ik juist leuk vind aan deze periode is het feit dat veel elementen uit verschillende periodes bij elkaar worden gebracht in een trend. De silhouettes van de twenties, de grunge feeling uit de jaren negentig en het hippiegevoel uit de sixties en seventies... ik vind het fijn om inspiratie uit alle tijdperken te halen."

  

 
Wat is jouw favoriete post die je geschreven hebt?
"Met stipt het item 'My Day With Harpers Bazaar', dit omdat het echt een leuke ervaring was om mee te maken en om te delen."
 
Wie vind jij de best geklede celebrity?
"Ik heb een paar favoriete celebrities op het gebied van fashion op mijn lijstje staan. Denk aan Olivia Palermo, Diane Kruger en Mary Kate en Ashley Olsen."
 
Wat is het favoriete item dat momenteel in je kast hangt?
"Mijn Shop Sosie Romper. Ik kan het zowel boven als onder dragen en hij is ook nog eens heerlijk comfy."
Deel dit artikel
Back to top