Fashion

What's in store?: LouLou Fashion

Elke week duikt Fashionscene een kledingwinkel in om je een sneak peek te geven van de trends en nieuwste collecties. Naast het showen van de kledingrekken, nemen we natuurlijk ook volop foto's van het interieur, de paspoppen, losse items die je MOET hebben en niet te vergeten de paskamers! 

Bekende versus onbekende merken
Vandaag nemen we je mee naar LouLou Fashion: een knus boetiekje dat twee vestigingen in het centrum van Amsterdam heeft zitten. Het fijne aan deze winkel is het feit dat ze veel internationale merken aan haar kledingrekken heeft hangen. Niet alleen bekende namen, maar ook up coming labels zijn in de winkel te vinden. Van Second Female en By Zoe tot Les Petites en Red Soul; de combinatie van verschillende internationale merken maakt dit boetiekje een fijn plekje in onze hoofdstad.

Shopverleidingen

Subtiele armbandjes en ringen met grote stenen, statement kettingen in opvallende kleuren en armbanden met toffe printjes; name it and they have it. Naast sieraden en kleding verkopen ze ook accessoires zoals zonnebrillen en tasjes, like oh my god... probeer deze shopverleidingen maar eens te weerstaan.

Fairytale shopping

Niet onbelangrijk: het interieur! Wij zijn verliefd op het knusse sfeertje en de fijne vormgeving van de winkel. De grote bloesemboom geeft je heel even het idee dat je aan het 'fairytale shoppen' bent en hoe knus het winkeltje ook is, we raken maar niet uitgekeken. Grote spiegels, houten details en plafond vol met spots... love at first sight we say.


Shoppen onder een hemel van spotlights en een bloesemboom waar wij heel vrolijk van worden...

Naast herfstkleuren zoals paars, verschillende tinten bruin en grijs, zien we ook kleuren zoals zachtoranje, rood en lentegeel. Opvallend items: grote sjawls, fijngebreide tops en leren jacks.



We komen ogen tekort bij het zien van de sieraden. En hoe cute is het sieradenboompje bij de kassa?

Geen zin om de deur uit te stappen met dit herfstige weer? No problemo: de winkel heeft namelijk ook een webstore. Handig om te weten: bij besteding boven de 150 euro verzenden ze je items voor nop.

Lou Lou Fashion zit zowel aan de Huidenstraat 30 als aan de Wijde Heisteeg 6 in Amsterdam centrum. Beide winkels openen hun deuren op maandag van 12.00 tot 18.00 uur, dinsdag van 11.00 tot 18.00 uur, woensdag van 11.00 tot 18.00 uur, donderdag van 11.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 18.30 uur en zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Wanneer ga jij een kijkje nemen?

Deel dit artikel
Back to top