Fashion

Behind the scene #4

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene. Ook wij snoepen van de heerlijkste cupcakes, liggen dubbel van het lachen om de meest flauwe grappen en vullen onze weekenden met feestjes en bankhangavonden. Naast onze Fashionseen rubriek, nemen we je nu ook wekelijks mee achter de FS-schermen. Kijk je mee?

Tess en haar giraffen.. Vriendinnetje Eva van Public PR weet van de obsessie en gaf haar dit geweldige shirt van Wesc ?.‏

En van de meiden op de redactie kreeg ze deze lieve sloffen van Oysho!

Britt neemt een duik in de modewereld met het boek 'Geluk is een jurk' van Cecile Narnix (hoofdredactrice Elle). Goed leesvoer voor de luie en zondag!

Na een drukke werkdag ging Britt met een vriendinnetje lekker spontaan Sushi eten. Yamyam...

Raquel ging naar een event van L'Oréal waar Hildo deze modellen prachtige kapsels gaf met de nieuwste Studio Line producten.

Ook spotte ze daar het eerste beeld van Lara Stone voor L'Oréal Elvive Full Fiber.

Luck, hope & love

Daphne kreeg dit bijzondere 'The Sun and the Seven Moons' armbandje van Luck, Hope & Love van een vriendinnetje en de labradoriet steentjes zorgen voor zelfvertrouwen, creativiteit en doorzettingsvermogen!


Tess ging samen met Danique van Girlscene naar de presentatie van Luxottica eyewear. Wat een mooie Ray Ban brillen dit seizoen! Daar worden we hebberig van..

En donderdagavond was ze aanwezig bij de opening van een wel heel speciale Hunkemöller in Amsterdam. Mèt Sylvie Meis! 

Tot volgende week! 
xx Tess, Daphne, Raquel, Emma & Britt. 

Deel dit artikel
Back to top