Winnen

WIN: 5 x Super Stylish collier t.w.v. € 49,95

De Super Stylish sieradencollectie staat voor de elegante, onafhankelijke en moderne wereldvrouw die niet bang is om de touwtjes in handen te nemen… Ben jij zo'n wereldvrouw? Lees dan snel verder want Fashionscene mag vijf colliers weggeven!

Karakteristiek, trendy, eigen designs en met zorg en liefde vervaardigd. In de verrassende sieradencollectie van Super Stylish ontdek je de unieke ontwerpen waarin je de perfecte combinatie van functionaliteit, design en exclusiviteit gegarandeerd terugziet. De hele collectie vanaf nu verkrijgbaar via www.super-stylish.com.

Betaalbaar
De sieraden van Super Stylish zijn vervaardigd uit 925 sterling zilver en zijn daarnaast ook verkrijgbaar in gold plated, rosé of geelgoud. Speciaal ontworpen voor jou, de moderne en modebewuste wereldvrouw. Met als finishing touch een betaalbare prijs.
 
WIN
Omdat de webshop van Super Stylish nu online is, mag Fashionscene maar liefst vijf Super Stylish colliers weggeven ter waarde van € 49,95 per stuk. Kans maken? Klik hieronder op meedoen en vul je adresgegevens in. 

Deel dit artikel
Back to top