Fashion

Fashionology bestaat vier jaar!

Sieradenmerk Fashionology bestaat deze week alweer vier jaar! Wat begon als een blog over mode en sieraden heeft zich ontpopt tot een succesvol sieradenmerk met een webshop die vandaag de dag stormloopt.

Misschien is het je al eens opgevallen, maar hier bij Fashionscene zijn we groot fan van het sieradenmerk geïnspireerd op natuur en cultuur en dus drinken wij graag een glaasje champagne mee! Hou jij ook wel van een feestje (én mooie sieraden)? Vanaf vandaag, 30 oktober, tot 14 november viert Fashionology hun 4-jarig bestaan met nieuwe sieraden, cadeautjes en 30% korting op de gehele bestelling op Fashionology.nl!

Fashionology bestaat vier jaar!

Vernieuwde webshop

Sinds kort verkoopt Fashionology ook aanvullende items die bij het merk passen, de zogenaamde Objects. Hier vind je onder andere kilim kleden en kussens, maar ook leuke kleine curiositeiten als 'Worry Dolls' en prenten. Neem ook eens een kijkje op de nieuwe blog van Fashionology. Hier kun je van alles vinden op het gebied van mode, interieur, trends, sieraden en lifestyle. Maar ook heerlijke recepten komen voorbij.

Fashionology bestaat vier jaar!

Over Fashionology:?
Fashionology laat zich inspireren door natuurlijke elementen en verschillende  culturen. De sieraden zijn een eclectische verzameling van handgemaakte stukken, vol bohemian en duistere accenten. Talloze soorten edelstenen en organische materialen worden gemixt om zo tijdloze en unieke stukken te creëren: elk met een geheel eigen symbolische betekenis. Fashionology is onder andere verkrijgbaar in Seoul, Taipei, Brussel, New York, Berlijn, Lissabon, Beijing en Los Angeles. Verder leverde de populariteit van het sieradenmerk ook te gekke samenwerkingen op met ASOS, Fab.com en Nastygal. Ook in Nederland is het merk geliefd. ANNA + NINA is sinds kort aan de verkooppunten toegevoegd. Lees hier het interview met oprichtster Rachel Duister!

Fashionology bestaat vier jaar!

Fashionology bestaat vier jaar!

Deel dit artikel
Back to top