Fashion

Obsessed With My: fake leather cap

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week de 21-jarige blogger May van OhMayGod en haar fake leather cap!

"Mijn lievelingsitem is mijn nep leren cap met gouden detail van River Island. Ik zag hem ongeveer een jaar geleden in de winkel, maar had hem niet gekocht. Wat had ik toch een spijt toen ze hem niet meer verkochten! Maanden later zat ik voor een stage in Duitsland en raakte ik aan de praat met een collega over caps en ze vertelde mij dat ze nog een cap had liggen van River Island, maar hem nooit droeg. Raad eens; het was exact dezelfde cap. Een paar dagen later nam ze hem mee en mocht ik hem hebben. Ik had dus echt ontzettend geluk!"
 


Opvallen
"Mijn stijl is een mix van simpel en edgy. Er moet altijd iets opvallen in mijn look! De cap kan ik eigenlijk met van alles combineren. Als ik bijvoorbeeld een all black look heb en toch iets extra's wil, dan doe ik deze cap vaak op." 
 


Mode
"Mode betekent voor mij dat ik mijzelf kan uitdrukken door middel van kleding. Aan mijn kleding kun je namelijk vaak al mijn mood zien. Maar ik wil er ook graag mijn werk van maken. Ik ben net afgestudeerd van mijn communicatie digitale media opleiding aan de Hogeschool Rotterdam en ik ben momenteel op zoek naar een baan in de mode." 
 


Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top